Iskolánkról-Magunkról

Szalonunk már 15 éve működik Albertirsán. Wella rendszerrel dolgozunk a kezdetektől. Csak minőségi anyagokkal és a legújabb technikákkal várjuk a vendégeinket. A tanulóinknak így a komplett szolgáltatást tudjuk közvetíteni, ezért kialakul az igényük a pontos, rendezett, tiszta minőségi munkához.

A fodrászat a 2005/2006-os tanévtől gyakorlati oktatást végez, szakiskolások számára. A szakszerű oktatásra törekedve a 2004-2007 a Nyugat Magyarország Egyetemen Faipari Mérnöki Karon a Műszaki szakoktatói diplomát szereztem kiváló minősítéssel.

2010-től Felnőttképző Intézetként is működünk, hogy ehhez is megfelelő képesítéssel rendelkezzem 2006-2009 A Nyugat Magyarország Egyetemen a Humán Erőforrás Karon Andragógus szakon mint felnőttképző szervező végeztem, kiváló minősítéssel.

Felnőtteket csak egyéni felkészítéssel vállalok, saját időbeosztásuk szerint. Így a személyre szabott képzéssel a legtöbb hozható ki a résztvevőkből. Az egyéni képzés sem kerül többe nálunk, miért tanulna nagy létszámú csoportban?

2010-től országos vizsgaelnökként dolgozom azon, hogy a fodrász kézműves mesterség megszerzése igazán értékes, kreatív, és magas szinten művelő tanulók és résztvevő hallgatók hasznos tagjává válhassanak a társadalomnak.

Folyamatos tanulásra ösztönözzük tanulóinkat is. Képzések, bemutatók, kiegészítő tanfolyamokkal segítjük a tanulni vágyókat. Előadótermünkben elméleti, és gyakorlati bemutatókat tartunk.

Lehetőség van arra, hogy a tanulók helyben megtekintsék multinacionális piacvezető cégek bemutatóit, továbbképzéseket hallgassanak meg az újanyagokról, technikákról, üzletvezetésről, vállalkozási ismeretekről. Kiemelkedő tehetségű tanulóinknak lehetőséget biztosítunk versenyeken való részvételre.

Hallgatóik a sikeres vizsga után is számíthatnak az oktatókra, mert továbbképzéseket, bemutatókat rendszeresen tartunk végzett, gyakorlott kollégáinknak is.

Reméljük hamarosan Ön-t is a vendégeink, vagy tanulóink között üdvözölhetjük!


Tisztelettel : Cservák Mónika

admin

Add your Biographical Info and they will appear here.