Oktatás

Felnőttképzés

oktatas

Szerezzen új szakmát, mi segítünk ebben is.Ha elmúlt 18 éves és egyéni képzésben szeretne tanulni a fodrász szakma gyakorlati alapjait, akkor keressen minket. Diplomás szakoktatónk és felnőttképző oktatónk ismeri a felnőttkori tanulás nehézségeit, ezért egyénileg készíti fel a vizsgára az Ön tanulási igényei szerint. Felnőttképzési szerződés megkötése után biztosítjuk a gyakorlati képzését ahogy ideje engedi. A lényeget a  840  teljesített gyakorlati órák száma. Plus oktatásként a hajhosszabbítást is elsajátíthatja a résztvevő.

Nappali tagozatos szakiskolásoknak gyakorlati hely

A szakiskolás nappali tagozatos  tanulóknak gyakorlati helyet illetve összefüggő nyári gyakorlatot korlátozott számban tudunk biztosítani. Felvételi elbeszélgetésre a 06 20 333-1719 telefonszámon tud jelentkezni Cservák Mónika  diplomás műszaki szakoktatónknál – országos vizsgaelnöknél.

Korrepetálás szakiskolásoknak, szakmunkás vizsgára felkészítés

Jelentkezni folyamatosan lehet, időpont egyeztetés szükséges. A modelleket a tanulónak kell biztosítani. A nyári gyakorlati idő alatt is folyamatos a felkészítés. 06 20 333 1719

T o v á b b k é p z é s  f o d r á s z o k n a k

Újrakezdő és pályakezdő fodrászoknak egyéni segítségnyűjtás. Vegyszeres ismeretek, új technikák, divathajvágások. Egyéni felkészítés. Időpont egyeztetéssel, saját modell szükséges hozzá.

Egyéb képzéseink:

A képzés megnevezése:   CSAK Fodrász Mestereknek, Oktatóknak a felnőttképzési változásokról.

Figyelem 2020.09.01. és itt az új korszak –

MERT mindent másként kell csinálnunk….és olyan semmi sem lesz mint volt!!!

A képzés célja: Átlátni a módosított Felnőttképzési törvényt, és az új szakképzési törvényt ami ránk vonatkozik belőle Már az 1 napos továbbképzéseknél, tréningeknél, oktatásoknál, belső céges képzéseknél is tehát MINDENNÉL- (akárhogy elnevezheted)

( „nincs több szabadpiaci képzés”) ahogy eddig csináltuk. VÉGE! Valami más kezdődik!! Az a cél, hogy értsük meg, és gyakoroljuk be az új rendszert! Gyere el segítek.

A képzés megkezdésének feltétele: Mesterlevél, vagy Kamarai Oktatói, fodrász bizonyítvány

A képzés során megszerezhető ismeretek, kompetenciák: Tudni fogod, hogyan tarthatsz bármilyen szabadpiaci képzést. (Esetleg, ha van tanulószerződésed is, az állami normatíva igénylése utánuk…hogy szabályos legyen az ösztöndíj kifizetés is)

Pár téma javaslat:

szabadpiaci képzéseid új rendszere – Bejelentési kötelezettség, Bejelentési szám igénylése, Felnőttképzési szerződés tartalma, formai követelménye – FAR elektronikai adatszolgáltatás OSAP statisztikai adatszolgáltatás, az ellenőrzés – (büntetési tételek – kis hiba, nagy hiba)

Szakképzésnél: visszaigénylés – tanulói bér ösztöndíj igénylése – oktatói bér -dokumentációi, tanulószerződés minta – eljárásrend a területileg illetékes kamaránál. Elektronikus felület használata.

A képzés kezdete és vége (év, hónap, nap): (tervezhető minden második vasárnap és hétfőnként)

A képzés kódja: 2020/22

A képzés óraszáma: gyakorlati esetén 1 x 6 óra (1 nap)

A képzés helyszíne: Budapest -Vecsés- Albertirsa  ( vagy utiköltség térítéssel országos)

A képzés díja: 8.700 Ft/fő (min.4 fő) – ( andragógusi téning nap Képzési Tanácsadás – számlásan alanyi Áfa mentes )
Ügyfélszolgálat helye: 2730 Albertirsa Pesti út 60
Jelentkezés ideje: folyamatos, előtte minimum 30 nappal.
Telefonszám: 06 20 333-1719

P.H.  Cservák Mónika Andragógus, – Felnőttképzési Szervező- Fk.TanácsadóPMKIK Mestervizsga Bizottság Elnöke, Országos Vizsgaelnök,)az intézmény képviselőjének

aláírása

Vegye fel a kapcsolatot velünk!