Oktatás

Felnőttképzés

oktatas

Szerezzen új szakmát, mi segítünk ebben is.Ha elmúlt 18 éves és egyéni képzésben szeretne tanulni a fodrász szakma alapjait, akkor keressen minket. Diplomás szakoktatónk és felnőttképző oktatónk ismeri a felnőttkori tanulás nehézségeit, ezért egyénileg készíti fel a vizsgára az Ön tanulási igényei szerint. Felnőttképzési szerződés megkötése után biztosítjuk a gyakorlati képzését ahogy ideje engedi. A lényeg a  960 óra teljesített gyakorlati órák száma. Plus oktatásként a hajhosszabbítást is elsajátíthatja a résztvevő.

Nappali tagozatos szakiskolásoknak gyakorlati hely

A még 22 életévüket be nem töltött nappali tagozatos szakmunkás tanulóknak gyakorlati helyet illetve összefüggő nyári gyakorlatot korlátozott számban tudunk biztosítani. Felvételi elbeszélgetésre a 06 20 333-1719 telefonszámon tud jelentkezni Cservák Mónika  diplomás műszaki szakoktatónknál – országos vizsgaelnöknél.

Korrepetálás szakiskolásoknak

Jelentkezni folyamatosan lehet, időpont egyeztetés szükséges. A modelleket a tanulónak kell biztosítani. A nyári gyakorlati idő alatt is folyamatos a felkészítés.

Továbbképzés fodrászoknak

Újrakezdő és pályakezdő fodrászoknak egyéni segítségnyűjtás. Vegyszeres ismeretek, új technikák, divathajvágások. Egyéni felkészítés. Időpont egyeztetéssel, saját modell szükséges hozzá.

Vegye fel a kapcsolatot velünk!