Oktatás

Szakképzési Munkaszerződés már köthető az albertirsai fodrásztanműhellyel.

A duális képzőhely rendelkezik minden engedéllyel, minőségbiztosítási rendszerrel, szakmai programmal, oktatókkal – és várják  a szeptemberi tanévkezdést. A felnőttoktatásban részt vevők – egyéni tanrend alapján is teljesíthetik a kötelező óraszámot. Munkabért adunk, a letöltött munkaidő alapján.

Jelentkezni e-mailben:cservakmoni@gmail.com vagy 06 20333-1719 számon lehet. Személyes elbeszélgetés van, felvételi nincs. ( Beugró az Ágazati alapvizsgán elért eredmény – project feladat bemutatása. )

Felnőttképzés

oktatas

Szerezzen új szakmát, mi segítünk ebben is.Ha elmúlt 18 éves és egyéni képzésben szeretne tanulni a fodrász szakma gyakorlati alapjait, akkor keressen minket. Diplomás szakoktatónk és felnőttképző oktatónk ismeri a felnőttkori tanulás nehézségeit, ezért egyénileg készíti fel a vizsgára az Ön tanulási igényei szerint. Felnőttképzési szerződés megkötése után biztosítjuk a gyakorlati képzését ahogy ideje engedi. A lényeget a  840  teljesített gyakorlati órák száma. Plus oktatásként a hajhosszabbítást is elsajátíthatja a résztvevő.

Nappali tagozatos szakiskolásoknak gyakorlati hely

A szakiskolás nappali tagozatos  tanulóknak gyakorlati helyet illetve összefüggő nyári gyakorlatot korlátozott számban tudunk biztosítani. Felvételi elbeszélgetésre a 06 20 333-1719 telefonszámon tud jelentkezni Cservák Mónika  diplomás műszaki szakoktatónknál – országos vizsgaelnöknél.

Korrepetálás szakiskolásoknak, szakmunkás vizsgára felkészítés

Jelentkezni folyamatosan lehet, időpont egyeztetés szükséges. A modelleket a tanulónak kell biztosítani. A nyári gyakorlati idő alatt is folyamatos a felkészítés. 06 20 333 1719

T o v á b b k é p z é s  f o d r á s z o k n a k

Újrakezdő és pályakezdő fodrászoknak egyéni segítségnyűjtás. Vegyszeres ismeretek, új technikák, divathajvágások. Egyéni felkészítés. Időpont egyeztetéssel, saját modell szükséges hozzá.

Egyéb képzéseink:

A képzés megnevezése:   CSAK Fodrász Mestereknek, Oktatóknak a felnőttképzési változásokról.

Figyelem 2020.09.01. és itt az új korszak –

MERT mindent másként kell csinálnunk….és olyan semmi sem lesz mint volt!!!

A képzés célja: Átlátni a módosított Felnőttképzési törvényt, és az új szakképzési törvényt ami ránk vonatkozik belőle Már az 1 napos továbbképzéseknél, tréningeknél, oktatásoknál, belső céges képzéseknél is tehát MINDENNÉL- (akárhogy elnevezheted)

( „nincs több szabadpiaci képzés”) ahogy eddig csináltuk. VÉGE! Valami más kezdődik!! Az a cél, hogy értsük meg, és gyakoroljuk be az új rendszert! Gyere el segítek.

A képzés megkezdésének feltétele: Mesterlevél, vagy Kamarai Oktatói, fodrász bizonyítvány

A képzés során megszerezhető ismeretek, kompetenciák: Tudni fogod, hogyan tarthatsz bármilyen szabadpiaci képzést. (Esetleg, ha van tanulószerződésed is, az állami normatíva igénylése utánuk…hogy szabályos legyen az ösztöndíj kifizetés is)

Pár téma javaslat:

szabadpiaci képzéseid új rendszere – Bejelentési kötelezettség, Bejelentési szám igénylése, Felnőttképzési szerződés tartalma, formai követelménye – FAR elektronikai adatszolgáltatás OSAP statisztikai adatszolgáltatás, az ellenőrzés – (büntetési tételek – kis hiba, nagy hiba)

Szakképzésnél: visszaigénylés – tanulói bér ösztöndíj igénylése – oktatói bér -dokumentációi, tanulószerződés minta – eljárásrend a területileg illetékes kamaránál. Elektronikus felület használata.

A képzés kezdete és vége (év, hónap, nap): (tervezhető minden második vasárnap és hétfőnként)

A képzés kódja: 2020/22

A képzés óraszáma: gyakorlati esetén 1 x 6 óra (1 nap)

A képzés helyszíne: Budapest -Vecsés- Albertirsa  ( vagy utiköltség térítéssel országos)

A képzés díja: 8.700 Ft/fő (min.4 fő) – ( andragógusi téning nap Képzési Tanácsadás – számlásan alanyi Áfa mentes )
Ügyfélszolgálat helye: 2730 Albertirsa Pesti út 60
Jelentkezés ideje: folyamatos, előtte minimum 30 nappal.
Telefonszám: 06 20 333-1719

Mon-Art Cservák Szalon és Tanműhely Oktató és Szolgáltató Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001236

BMC – (Az új felnőttképzési törvény szerinti elektronikus, sorszámozott Tanúsítvánnyal)

Borbély MesterCurzus Tanúsítvánnyal

–( továbbképzés csak Fodrász Mestereknek)

Hogyan tanítsuk a Borotválást az új Képzési és Kimeneti Követelményeknek megfelelően

A vizsgán a számonkérés szempontjai, – a teljes férfi szakág átbeszélése.

Hogyan tartsd meg a Munkavédelmi és Balesetvédelmi oktatás a tanulódnak- kötelező tartalmi elemei – helyes dokumentálása

Üzletvezetés (ÁNTSZ ellenőrzés szempontjai) – árképzés – tanulószerződés ( szakképzési munkaszerződés ) a visszaigénylési lehetőségei. Csak 2021. januártól lesz …

Kamarai képzőhely ellenőrzésre felkészülő csekklista – ismertetése – átbeszélése

Személyes képzést akkor ajánlom, ha szeretnél gyakorlatban is pontosítani – fogásokat átvenni – feleleveníteni régen megszerzett – de nem használt – tudásodat az üzleti életben is kamatoztatni – napi szolgáltatássá tenni a borotválást – arcápolást – szakállformázást – szemöldök igazítást…

Képzés helyszínei: Budapest, max 2 fő egyszerre – 45.000.-Ft /fő 2021. március 08

Albertirsa max 10 fő – 25.000.-Ft/ fő 2021. február 15.

– és az online térben is kérheted – ez mindig egyéni konzultáció – 2021 januártól : ára : 25.000.-Ft zoom, meet, messenger, stb. 2x 4 óra – ez online oktatás esetén két dátumot jelent – hogy a munka mellett is meg tudd oldani. 8-12 ig vagy 14-18 ig vagy 17-21 ig. Kérd az időpontod a 06 20 3331719 telefonszámon vagy a cservakmoni@gmail.com egyéb képzéseim a www.fodrasziskola.hu oldalon is fent lesznek. Szeretettel várok Mindenkit!

Cservák Mónika

műszaki szakoktató,

országos vizsgaelnök,

mestervizsga bizottság elnöke

PMKIK fodrász szekciójának a vezetője

P.H.  Cservák Mónika Andragógus, – Felnőttképzési Szervező- Fk.TanácsadóPMKIK Mestervizsga Bizottság Elnöke, Országos Vizsgaelnök,)az intézmény képviselőjének

aláírása

Vegye fel a kapcsolatot velünk!