Szalontervezés – üzemeltetés – tanácsadás

Már fodrász voltam, mikor 2000-2002 ig lakberendező iskolát is végeztem a Junior-Art Csiszár Judit osztályában. Építkeztünk, üzletet építettünk és utána kellett tanulnom a dolgoknak. Már akkor éreztem, hogy nem konyhákat fogok tervezni. Az üzletemet, házamat építettem és haladtam a terveimmel, gyakorlatban is rájöttem amit tanultam. Köszönöm a stabil alapokat tanáraimnak, így tudtam élni a lehetőséggel és- praktikus, olcsó,-használható – szép – szabályoknak megfelelő – üzletem és lakásom lett.
Mint fodrász mester napi 9-10 órát töltök munkával. Fontos, hogy jól és praktikusan legyen körülöttem minden munkafolyamat rendszerben. A Vendégek pedig jól érezzék magukat és legyen kedvük ismét visszajönni.

Így specializálódtam. Csak szépségszalonokat tervezek. Ehhez értek a legjobban.
A diplomámat is környezetergonómiából írtam a Nyugat-Magyarország Egyetem Faipari Mérnöki Karán. (2007) Biztos lehetsz benne, hogy a két szakma birtokában olyan üzletet tervezek Neked, hogy mindenre gondolva, (minden írott és iratlan szabályt betervezve) – megfelel a szépségipari szolgáltatóknak.

Egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzéshez szükséges szalonok tervezésével foglalkozom szabadidőmben.

Ha meggyőztelek, Kérd segítségemet (országosan) az üzlethelyiség kivállasztásától – és a berendezés megtervezésével vagy külön, külön is segítek. Fodrászat, manikűr, műköröm, pedikűr, masszázs, szauna, szolárium, (wellness szolgáltatók) stb.

Működtetési, dokumentációs, adminisztrációs segítséget is tudok nyújtani, kérheted általános felmérési tanácsadási lehetőséget is. Felújítás, áttervezés, (hogyan lehet Vendégbarátabb,.. … kersess mert nincs furcsa kérés:-))

Cservák Mónika – műszaki szakoktató- fodrász mester – lakberendező – 06 20 333-1719 cservakmoni@gmail.com

moni

Add your Biographical Info and they will appear here.